02 / 05 / 2024

Piyasalarda dalgalanmalar devam ediyor! 

Piyasalarda dalgalanmalar devam ediyor! 

Kripto para borsaları ve piyasalarda yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Kripto para borsasında ELon Musk'ın attığı tweetler sonrasında piyasalarda yaşanan değişimler yatırımcıların psikolojisini bozdu. 



Kripto paraların piyasa değeri 12 Mayıs’tan itibaren düşüşe geçti. Milliyet'te yer alan habere göre; 2.5 trilyon dolarlık piyasa değerindeki gerileme hız kazandı. Elon Musk’ın tweetleri ile başlayan satışlar, Çin'in kripto para birimleriyle yapılan işlemlere yapılan sınırlama ile arttı. 

Piyasalarda dalgalanmalar devam ediyor! 

Diğer piyasalarda ise dolar 8.41 TL’den işlem görürken 8.50 kritik eşik. Geçerse hedef 9.4 ve 10.6 civarı oluyor. 8.40’ın altında ilk destek 8.30’da bu seviye kırılırsa bir süre yataylılık devam eder. Altın ise 1.881 dolar civarında işlem görüyor. Güçlü seyrine devam ediyor. Hedefler 1.920 ve 2.072 seviyeleri. 1.865’in üzerinde alıcılar aktif rol oynamaya devam edecek. 

Uzmanlar yatırımcıları uyardı: 500 liradan gram altın almayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön