13 / 05 / 2024

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız



PS5 Pro muhtemelen yeni bir tasarım getiriyor

PS4 Pro, PS4 Slim'in daha hantal ama şık bir versiyonuydu. Bu nedenle, PS5 Pro, PS5 Slim tasarımını takip etmelidir… Bekle! Şimdi bir PS5 Slim'ten bahsediyoruz. Hadi, gelecek, Sony her zaman PlayStation konsollarının daha ince versiyonlarını piyasaya sürüyor. Ve kompakt bir sürüme umutsuzca ihtiyaç duyan biri varsa o da PS5'tir. Mevcut haliyle konsol her salona rahatlıkla hakim olabiliyor. Selefinden daha sessiz ve daha soğuk çalışması bir mucize. Bu, güçlü donanıma ve duruşa sahip oldukça bir makine, ancak Sony eninde sonunda kompakt bir versiyonunu piyasaya sürecek. Daha akıcı bir şey için çıkarılabilir plakaları atabilir. Bu arada PS5 Pro, mevcut olanın ve ince bir modelle tanıtılan herhangi bir yeni tasarım dilinin bir karışımı olarak gelebilir.

PlayStation 5 i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Bunlar sadece kavramlar

PS5 Slim , çıkarılabilir disk sürücülü sözde PS5 olabilir . Bu, Sony'nin onu hem Dijital hem de Disk Sürücüsü sürümlerinde satmasına olanak tanır. Veya belki de Sony, ayrı satılan bir disk okuyucu aracılığıyla disklere kolayca erişebilen Yalnızca Dijital bir model olarak piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu kulağa saçma gelmiyor ve Apple bu fikri çok isterdi . Xbox'ın daha ucuz S Serisi, biraz daha ucuza satılan, yalnızca dijital bir konsoldur. Her neyse, PS5 Pro'nun da bu yeni tasarım yaklaşımına sahip olduğunu görmek bizi şaşırtmaz. Yeni konsept, Sony'nin stresli tedarik zincirini biraz rahatlatabilir.


Geri Dön