29 / 04 / 2024

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.



Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor .

AppleInsider'ın bildirdiğine göre, daha önce teknoloji devinin iPhone 14 serisine katlanır bir zoom kamera sistemi eklemesi bekleniyordu .

Ancak, belirsiz sektör kaynaklarına göre, mobil kamera modüllerinin ana tedarikçisi LG Innotek ve kamera modülü parça üreticisi Jahwa Electronics, bu sistemi iPhone 15 Pro Max için sağlayacak.

Ming-Chi Kuo tarafından hazırlanan bir rapor , yeni periskop lensin 6x optik zoom sunacağını, Apple'ın ise 3x optik zoom için telefoto lensi kullanmaya devam edeceğini söylüyor. Ayrıca her iki iPhone 15 Pro modelinde de 3 nanometre teknolojisiyle üretilmiş yeni bir A17 çip, 8 GB RAM, USB-C ve paslanmaz çelik yerine titanyum çerçeveye sahip olması bekleniyor.

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15 te periskop kamera iddiası!

Katlanır bir zum kamera sistemi, iPhone'un dışında görünür bir fark oluşturmayabilir ve kamera çarpmasını mutlaka azaltmayacaktır.Bunun yerine, sistemin iPhone'un tüm gövdesinin uzunluğunu ve genişliğini kullanmasına izin verecek bir periskop gibi çalışması beklenen bir ayna veya prizma kullanabilir.


Geri Dön