16 / 05 / 2024

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15'te periskop kamera iddiası!

Apple'ın yaklaşmakta olan akıllı telefonu iPhone 15 Pro Max'in yalnızca en üst düzey iPhone modeline dahil edilecek olmasına rağmen periskop katlanır  bir zoom kamerasına sahip olacağı bildiriliyor.



Rapora göre, söylentiye konu olan sistemin 2024'te iPhone 15 Pro Max'te piyasaya sürülmesi bekleniyor ve muhtemelen hem iPhone 16 Pro Max hem de iPhone 16 Pro'ya gelecek.Bu arada, bu ayın başlarında, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin dokunsal geri bildirimli katı hal düğmeleri, titanyum çerçeve ve artırılmış
 RAM gibi yeni özellikler içermesinin muhtemel olduğu bildirildi.

Sabırsızlıkla bekleniyor! İphone 15 te periskop kamera iddiası!

Bir periskop sisteminde, telefoto lense giren ışık açılı bir ayna tarafından kameranın görüntü sensörüne doğru yansıtılır. Işığın hareket ettiği yön değişikliği, telefonların içinde daha uzun "katlanmış" bir telefoto kurulumuna olanak tanıyarak kullanıcıların herhangi bir bulanıklık olmadan daha fazla yakınlaştırma yapmasına olanak tanır.

The Elec'e göre Apple, bu yılki iPhone 15 Pro Max'in periskop lensinde kullanılacak OIS aktüatörleri için yeni tedarikçiler arıyor. Apple, aktüatörleri tedarik etmek için Koreli şirketler LG Innotek ve Jahwa Electronics'e güvenecek ve mevcut iPhone kamera modülü aktüatör üreticileri Japan Alps ve Mitsumi'nin yerini alacak.

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

2023'te bu meslekler rağbet görecek! İşte isim isim o liste

2023'te kullanılması gereken en iyi kukalıklar hangileri? 19 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön