29 / 04 / 2024

Polat Holding kentsel dönüşüm projesini MIPIM'de tanıtacak!

Polat Holding kentsel dönüşüm projesini MIPIM'de tanıtacak!

POLAT Holding, İstanbul Piyalepaşa 'daki kentsel dönüşüm projesini Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarında tanıtacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklama yaptı.



Fuarda yerli ve yabancı yatınmcılara projelerini aynı anda tanıtacaklarını söyleyen Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "İnşaatına bu ay içerisinde başlayacağımız, konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan yepyeni bir semt olarak tasarladığımız "Piyalepaşa İstanbuT'u 400 müyon dolarlık yatinm üe hayata geçireceğiz. Projemizin inşaat alanı 440 bin metrekare. 107 bin metrekare konut, 50 bin metrekare ofis, 34 bin metrekare otel, 31 bin metrekare alışveriş ve 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis alam yer alacak. İki Design Group tarafından karma kullanım projesi olarak tasarlanan Piyalepaşa İstanbul, bu konsepti ile oturmayı, çalışmayı, alışverişi ve eğlenceyi bir arada sunacak" dedi. İnsan odaklı, çevreye, tarihe, semt halkına saygılı, mahalle konsepti ile uyumlu tasarımlar planladıklarım belirten Yücel, semt duygusunu insanlara yaşatmak üzere bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatin aktığı bir yaşam planladıklarım kaydetti. Yücel, ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Piyalepaşa İstanbul'un, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla ön plana çıktığım dile getirdi. 



2015 YILI DAHA İYİ OLACAK 

Türkiye gayrimenkul sektörünün geçtiğimizi yılı durgun geçirdiğini söyleyen Yücel, "Sektör temsilcileri olarak bizim öngörümüz; bu yılın 2014'den daha iyi ve hareketli olacağı yönünde. Özellikle yılın ikinci yansmda sektörün eski canlılığına kavuşacağım düşünüyoruz. Gayrimenkul sektörünün Türkiye'nin sürdürülebilir büyüme hedefinde önemli bir rolü var. Sektördeki tecrübemiz çok arttı, dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline geldik. Ancak daha da ileriye gitmeliyiz. Hedefler sadece karlılık üzerine kurulmamalı; kalıcı, mimarisiyle bölgeye değer katan odağında insanın olduğu yapüar üretmeliyiz" dedi. Yücel, fuarda uluslararası büyük fonlarla da birebir görüşmeler de yapacaldannı kaydetti. 


Hürriyet Ek


Geri Dön