15 / 05 / 2024

MIPIM Fuarında kentsel dönüşüm proje tanıtımı

MIPIM Fuarında kentsel dönüşüm proje tanıtımı

POLAT Holding, İstanbul Piyalepaşa 'daki kentsel dönüşüm projesini Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarında tanıtacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklama yaptı.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

MIPIM 2016 Fuarı'nda Anadolu kentleri projelerini tanıttı!

MIPIM fuarı bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yerel yönetimlerin katılımına sahne oldu. İstanbul'un yanı sıra fuara katılan Anadolu kentleri de projelerini dünya arenasında tanıtma fırsatı buldu. Fuara katılan kentler ve projelerden bazıları şöyle:

Büyükyalı İstanbul projesi MIPIM Fuarı'nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen "Büyükyalı İstanbul" projesi MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarında tanıtıldı.

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

Sea Pearl projesi MIPIM 2015 fuarında tanıtılacak!

Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerinden Ataköy’ün sahilinde yer alan ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, MIPIM 2015 Fuarı’nda tanıtılacak.

Vadistanbul Bulvar, MIPIM Fuarı'nda yerini alacak!

MIPIM Fuarı, Fransa’nın Cannes kentinde 10 - 13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. İstanbul Ticaret Odası’nın destekleriyle oluşturulan Türkiye çadırında, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alıyor.

Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' semineri yapılacak!

16-19 Ekim 2014 tarihlerinde organize edilecek 'Kent Expo' Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı önemli bir seminere ev sahipliği yapacak. Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' konusunda seminer gerçekleştirilecek.

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

MIPIM Fuarında kentsel dönüşüm proje tanıtımı Haberi

MIPIM Fuarında kentsel dönüşüm proje tanıtımı

Fuarda yerli ve yabancı yatınmcılara projelerini aynı anda tanıtacaklarını söyleyen Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "İnşaatına bu ay içerisinde başlayacağımız, konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan yepyeni bir semt olarak tasarladığımız "Piyalepaşa İstanbuT'u 400 müyon dolarlık yatinm üe hayata geçireceğiz. Projemizin inşaat alanı 440 bin metrekare. 107 bin metrekare konut, 50 bin metrekare ofis, 34 bin metrekare otel, 31 bin metrekare alışveriş ve 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis alam yer alacak. İki Design Group tarafından karma kullanım projesi olarak tasarlanan Piyalepaşa İstanbul, bu konsepti ile oturmayı, çalışmayı, alışverişi ve eğlenceyi bir arada sunacak" dedi. İnsan odaklı, çevreye, tarihe, semt halkına saygılı, mahalle konsepti ile uyumlu tasarımlar planladıklarım belirten Yücel, semt duygusunu insanlara yaşatmak üzere bakkalı,...