01 / 05 / 2024

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.



10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. Fuarda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir- Kayabaş, Batı Ataşehir bölgeleri ve İstanbul Finans Merkezi alanını yabancı yatırımcılara tanıtacaklarını söyledi. 



Gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularını buluşturan ve 4 gün süren fuar Mipim’de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) da yerini alacak. Fuara, Emlak Konut GYO olarak herhangi bir proje ile katılmadıklarını, projeden ziyade daha makro bir yaklaşım sergilemek hedefiyle yola çıktıklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum,  projelerin bulunduğu bölgeleri ön plana çıkartacaklarını dile getirdi. İstanbul Avrupa yakasında Yenişehir bölgesinin çekirdeğini oluşturan Başakşehir-Kayabaşı bölgesini yabancı yatırımcılara anlatacaklarını söyleyen Kurum,  “Fuarda tanıtacağımız ikinci bölge şirketimizin uzun yıllardır gelişiminde büyük emeğinin geçtiği ve birçok başarılı gelir paylaşımı projemizi tamamladığımız Batı Ataşehir bölgesi. Bunlara ek ve üçüncü olarak ise, özellikle hükümetimizin de kuruluşunda büyük destek verdiği ve bizzat şirketimizin de koordinasyonunda iştirak ettiği “İstanbul Finans Merkezi”. Bu üç alanı da özel olarak hazırlattığımız ölçeklendirilmiş model maketlerimizle tanıtacağız” dedi. Emlak Konut tarafından hayata geçen projelerin bulunduğu mahalle ve ilçeye de katkı sağladığını söyleyen Kurum, buna en iyi örneğin Ataşehir ve Başakşehir olduğunu söyledi. Kurum, bir bölgenin gelişimine ve tanıtımına öncelik verilmesinin o bölgede bulunan projelerin imajını da kuvvetlendirdiğini belirtti.


Hürriyet Ek


Geri Dön