22 / 05 / 2024

Mıpım FUARında İstanbul tanıtımı

Mıpım FUARında İstanbul tanıtımı

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum...

İstanbul'da Kasım ayında 32 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul'da yapılan konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre Kasım ayında  32 bin adet konut satışı gerçekleşti.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 düştü!

Konut satışları Kasım ayında yüzde 27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 16 058 konut satışı ve %17,9 ile en yüksek paya  sahip oldu. 

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Mıpım FUARında İstanbul tanıtımı Haberi

Mıpım FUARında İstanbul tanıtımı

10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. Fuarda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir- Kayabaş, Batı Ataşehir bölgeleri ve İstanbul Finans Merkezi alanını yabancı yatırımcılara tanıtacaklarını söyledi. 



Gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularını buluşturan ve 4 gün süren fuar Mipim’de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) da yerini alacak. Fuara, Emlak Konut GYO olarak herhangi bir proje ile katılmadıklarını, projeden ziyade daha makro bir yaklaşım sergilemek hedefiyle yola çıktıklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum,  projelerin bulunduğu bölgeleri ön plana çıkartacaklarını dile getirdi. İstanbul Avrupa yakasında Yenişehir bölgesinin çekirdeğini oluşturan Başakşehir-Kayabaşı bölgesini yabancı yatırımcılara anlatacaklarını söyleyen Kurum,  “Fuarda tanıtacağımız ikinci bölge şirketimizin uzun yıllardır gelişiminde büyük emeğinin...