29 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu? Herkes bu sorunun cevabını arıyor.



Twitter’da haftalardır herkesin gündeminde olan polis maaş promosyon görüşmelerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. EMNİYET SEN Genel Başkanı ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk Sezer, polislerin talep ettiğini promosyon rakamının en az 50 bin lira olduğunu dile getirmişti. Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu?

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

EGM’den polis promosyonu ne kadar oldu? Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi edildi?

EGM polis promosyonu güncel ne kadar oldu? Vakıfbank polis maaş promosyonunu iptal mi etti? Diğer kamu kurumlarında da peş peşe promosyon sözleşmesi görüşmeleri başladı. Belediyelerden bakanlıklara ve müdürlüklere kadar herkes, kamuda çalışanların şartlarının iyileştirilmesi amaçlanıyor. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer ise polis maaş promosyonlarına ilişkin taleplerini dile getirdi. Polisler diğer kamu kurumlarında çalışanlara göre daha düşük promosyon alıyor. Peki; EGM polis promosyonu ne kadar oldu? Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi?

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

VAKIFBANK POLİS MAAŞ PROMOSYONU İPTAL Mİ OLDU?

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer yaptığı açıklamada, “"Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması durumunda en az 50 bin TL istiyoruz. Anlaşma kasım veya aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75 bin TL istiyoruz. İçin de bulunduğumuz ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor..." diyerek istedikleri rakamı duyurdu.

Vakıfbank’tan gelen 18 bin TL değerindeki teklifin reddedildiği söylentisi de iddialar arasında bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön