16 / 05 / 2024

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Yapılan görüşmelerde anlaşmalar tıkanma noktasına gelirken, polis promosyonu ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Vakıfbank polis maaş promosyonu iptal mi oldu? Herkes bu sorunun cevabını arıyor.



VERİLEN DÜŞÜK PROMOSYON GÜNDEM OLMUŞTU

EMNİYET SEN Genel Başkanı ve Polisin Sesi Platformu Sözcüsü Faruk Sezer'in polislerin promosyonlarına yönelik başlattığı kampanya hızla sonuca doğru ilerliyor.

Diğer kamu kurumlarında çalışan memurlardan daha düşük promosyon parası aldığı ortaya çıkan polisler için, duruma büyük tepki göstermiş bunun üzerine İçişleri Bakanlığı Vakıfbank'la 18 Mart'ta yaptığı protokolü yeni bir düzenlemeye gitmek üzere görüşmeleri sürdürdüğünü açıklamıştı

Polis maaş promosyonunda şok gelişme! Vakıfbank polis promosyonunu iptal mi etti?

Faruk Sezer süreci, gelinen noktayı şöyle değerlendirdi:

“Açık bir şekilde belirtmemiz gerekirse bizler ekonomik gerçeklere uyan bir anlaşma istiyoruz. Kulağımıza gelen promosyon teklifleri beş yıllık 18 bin lira, beş yıllık 22 bin 500 lira, beş yıllık 27 bin 500 lira, beş yıllık 30 bin lira gibi anlaşmalar kesinlikle şu anki ekonomik şartlara uygun değildir. Talebimiz açık ve nettir; Bütün il ve ilçelerin sözleşmeleri revize edilerek yenilenmelidir. Sözleşme süresi 3 yıl olmalı, En az 50 bin lira promosyon ödenmeli. Ayrıca paranın tamamı peşin olarak ödenmeli.”

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç TL, ne kadar?

Bakanlık duyurdu: En az lise mezunu, KPSS şartsız, 18-65 yaş arası personel alınacak!

TL karşısında kükreyen dolarda kritik hafta! Asıl bomba Ekim'de patlayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön