29 / 04 / 2024

Porland'dan Sevgililer Günü için özel ürünler... İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Porland'dan Sevgililer Günü için özel ürünler... İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Porland, birbirinden özel tasarımlarıyla Sevgililer Günü sofralarına konuk oluyor. Her zevke hitap eden hediye alternatiflerinin yanı sıra, çiftlerin aşkını taçlandıran sofralarda en özel tasarımlarla masadaki yerini alıyor.



Zarif, modern, zamansız tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile Sevgililer Günü’nü renklendiren Porland, romantik bir atmosfer oluşturmanıza yardımcı oluyor. Şamdanlardan,mumlara, yemek takımlarından runnerlara kadar birbirinden özel ürünlerle şık bir sofra için her detayı birlikte sunuyor.

Romantik anlara özel sofralar 

Güneş, yıldızlar, samanyolu gibi bütün gök cisimleri ve gökyüzü olaylarından ilham alınarak hazırlanan Cosmos Koleksiyonu sevgi dolu sohbetlerinize sıcacık duygular katıyor. 6 farklı desen ve renkten oluşan, sır üstü baskılama tekniği ile hazırlanan altın yaldızlı bu özel koleksiyon, kullanıcılar için estetik bir sunum tercihi oluşturuyor.

Porland Date serisi ise abartıya kaçmadan hazırlanan özel menüye eşlik ederek masanızın cazibesini yukarı çekiyor. Gold detayları ve “Love” baskılarıyla Sevgililer Günü atmosferine uyum sağlayan koleksiyon, keyif dolu bir akşam yemeğine zarif bir şıklık ekliyor.

İlhamını derin sohbeti temsil eden Anka kuşundan alan Feniks Koleksiyonu, romantik sofralarda aşkın büyüsü ve gizemine vurgu yapıyor. Kuşların doğada oluşturduğu ahenkten ilham alarak mavi ve beyaz tonları üzerinden tasarlanan Birdsong Koleksiyonu, ferahlık ve doğallık hissini sofralara sunuyor.

Porland dan Sevgililer Günü için özel ürünler... İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Aşkınıza yakışan hediyeler Porland’da!

Porland, birbirinden şık yemek ve kahve takımları, çay fincanları ve kalp detaylı hediye alternatifleri ile sevginin, heyecanın, aşkın eşsiz atmosferini evlerimize getiriyor. Kırmızı rengin hakimiyetindeki dekoratif ürünler ile de her yaş için değişik seçenekler sunuyor.


Geri Dön