06 / 05 / 2024

Porland’dan yılbaşı için ürünler... İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

Porland’dan yılbaşı için ürünler... İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

 Porland'ın yılbaşına özel satışa çıkardığı ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte Porland yılbaşı özel koleksiyonu 16 Kasım 2022 fiyat listesi...



Yüksek enerjiyi ve yeni başlangıçları yansıtan kırmızı renk, yılbaşının da vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Yeni yıl kutlama seremonisinde sofralarda ve hediye seçimlerinde ağrılıklı olarak kırmızı renk tercih edilirken, yılbaşına doğru markalar kırmızı renkli ürünlerden oluşan koleksiyonlarını da satışa çıkıyor. Özel günlere damgasını vuran tasarımlarıyla sofralara şıklık katan Porland da yılbaşı sofralarına özel farklı koleksiyonları ve birbirinden şık hediye alternatiflerini bir araya getirerek yılbaşı alışverişleri için bir alternatif oluşturuyor.

Özellikle Porland’ın yılbaşı için özel olarak tasarlanan yeni serisi Caribou, yılbaşı sofralarına çok yakışacak renk ve desenlerle ön plana çıkıyor. Adeta bir tablo izlenimi veren Caribou, masalsı bir dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor. Kırmızı ve beyazın hakimiyetindeki koleksiyonda yer alan kar, çam ağacı ve geyik motifleri yılbaşı ruhunu tam anlamıyla yansıtıyor.


Yılbaşı gecesinin kusursuz geçmesi için en önemli detaylardan birisi de şüphesiz yılbaşı sofralarıdır.  Porland, yeni başlangıçları anlamlı kılmak ve yılbaşı sofralarını güzelleştirmek için kırmızı renkli özgün tasarımlarını yeni yıla girerken satışa çıkarıyor. Porland, yılbaşı sofraları için; Caribou , Kurşun Asker,  Forest, Winter tasarımlarını piyasaya sunuyor.


Peki Porland'ın yılbaşı koleksiyonunda yer alacak ürünlerin fiyatları ne kadar olacak? Hangi ürün kaç TL'den satılacak? İşte Porland yılbaşı koleksiyonu 16 Kasım 2022 fiyat listesi


Geri Dön