02 / 05 / 2024

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 



Lizbon'un merkezinde, gerçek bir mahalle hissini sunan, sakin ancak hayat dolu bir şehir köyü ‘Prata Riverside Village’ işlevselliği ve modernliği, sürdürülebilir, dayanıklı malzeme teknolojileriyle bir araya getirerek yeni bir hayat tarzına ilham sağlıyor. Eşsiz doğal güzelliğiyle Tagus Nehri'nin kıyısında konumlanan projede oturum ve yatırım imkanı sunuluyor. 

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Avrupa'daki en hızlı büyüme gösteren pazarlardan olan Lizbon'da sürdürülebilir bir hayat tarzı arayan kişil fırsatı veren projeye Türkiye’den ilgi büyük oldu. Prata Riverside Village II. etap ön satış taleplerini almak amacıyla İstanbul’da beğeniye sunuldu. İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım kapsamında, proje sahibi VIC Properties yöneticileri, Lizbon'daki kira getirilerine ve yatırım fırsatlarına ilişkin ayrıntılı paylaşımlarda bulundu. Proje kapsamında, stüdyo konutlara ek olarak dört odalı geniş evlerden meydana gelen 150 konutun hali hazırda satışta olduğu, lansmanın ardından da ‘Yılın Konut Geliştirme Ödülü’nün sahibi olduğu belirtildi. Lizbon'daki en hızlı satışı yapılan gayrimenkul projesinin mevcut müşteri profilinin yüzde 60'lık kısmı ulusal ulusal ve 27 farklı milletten meydana geliyor. Bütün üniteler için elektrik şarjlı park yerine, bütün konutlar için depo odasına, son teknoloji ısı ve ses yalıtımına yer verildiği belirtildi. Projenin enerji verimliliği kapsamında sınıfının en iyisi olduğuna dikkat çekildi. 

Prata Riverside Village 2. Etap satışa çıktı!


Geri Dön