30 / 04 / 2024

pratikev.com'dan Anneler Günü 'nde yüzde 50 indirim!

pratikev.com'dan Anneler Günü 'nde yüzde 50 indirim!

Anneler Günü için hediye almak isteyip de zaman bulamayanlara müjde! İnternette alışverişin öncü sitesi ‘pratikev.com ', Anneler Günü 'nde hem annenizi hem de sizi mutlu edecek cazip fiyat seçenekleriyle hayatınızı pratikleştirmeye devam ediyor....



Anneler Günü için hediye almak isteyip de zaman bulamayanlara müjde! İnternette alışverişin öncü sitesi ‘pratikev.com ', Anneler Günü 'nde hem annenizi hem de sizi mutlu edecek cazip fiyat seçenekleriyle hayatınızı pratikleştirmeye devam ediyor. 02-08 Mayıs tarihleri arasında annelere özel ürünlerde yüzde 50 'ye varan indirim uygulayan ‘pratikev.com ', aynı zamanda kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı sağlıyor.

Hızlı ve güvenilir alışverişin adresi ‘pratikev.com 'da, parfümden, cep telefonuna, giyimden, aksesuara kadar ünlü markaların 360 çeşit ürünü Anneler Günü 'ne özel uygun fiyatlarla satışa sunuldu. ‘Zaman ' sorununu çözen, tek bir çatı altında binlerce ürün seçeneğini barındıran site, bu özel günde annelerini mutlu etmek isteyenleri ‘www.pratikev.com 'a bekliyor.


Geri Dön