06 / 05 / 2024

Prefabrik ev almak isteyenler dikkat! Fiyattan önce buna bakın!

Prefabrik ev almak isteyenler dikkat! Fiyattan önce buna bakın!

Prefabrik evler özellikle asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok kişinin tercihleri arasında yer aldı. Peki prefabrik ev alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte yeni bir prefabrik ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o sorunun yanıtı...



Prefabrik evler özellikle asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok kişi tarafından tercih edilmeye başlandı. Peki prefabrik ev alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? 

Karmod Satış Müdürü Özay Kemal Karaküçük, prefabrik ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıkladı.  Karmod Satış Müdürü Karaküçük konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada prefabrik ev alırken fiyat unsurundan daha önemli konuların bulunduğunu dile getirdi.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere dikkat etmeleri gereken konularda önemli tavsiyeler veren Kemal Karaküçük, prefabrik ev alırken fiyat unsurundan önce çok daha önemli konular olduğuna değindi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada proje özelliği ve kullanılan malzeme niteliğinin prefabrik ev fiyatlarını doğrudan etkilediğini dile getiren Kemal Karaküçük, "Her üründe olduğu gibi prefabrik konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar da doğal olarak doğrudan fiyata odaklanıyorlar." dedi.

Prefabrik ev almak isteyenler dikkat! Fiyattan önce buna bakın!

Prefabrik konut alırken fiyattan önce firma yetkinliğinin çok daha önemli olduğunu dile getiren Karmod Satış Müdürü Özay Karaküçük, prefabrik konut sektöründe proje niteliği ve duvardan çatıya kullanılan malzeme kalitesinin fiyatları doğrudan etkilediğini dile getirdi.

Açıklamasında ucuzmuş gibi görünen evin aslında yapı güvenliği açısından ciddi riskler barındırdığına değinen Karmod Satış Müdürü Özay Karaküçük, "Yapı güvenliğinde temel unsur şeklinde olan çelik taşıyıcı sistemlerde meydana gelecek eksiklik ya da kalınlık değeri düşüklüğü konutu çok riskli konuma düşürür." değerlendirmesini yaptı. Yeni bir konut sahibi olacakların ucuz fiyata göre karar vermemelerini de öneren Karaküçük konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: "Prefabrik ev almak isteyenlerin bunun yerine firma yetkinliği ve malzeme detaylarındaki kalite unsuruna göre fiyat mukayesesi yapmaları en doğru değerlendirme olacaktır. Proje yetkinliği bulunmayan merpen altı şeklinde tabir edilen üretimlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Bizim bu konu ile ilgili temel önerimiz prefabrik ev üretiminde uzmanlığı olan firmaları tercih etmeleri şeklinde. Yetkin firmalardan konut satın aldıklarında güvenli, uzun ömürlü bir eve sahip olacaklarından emin olabilirler. Yetkin firma tercihiyle aynı zamanda üretimden sevkiyata, kurulumdan satış sonrasına sorunsuz bir şekilde hizmet alacaklardır."

 

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Temettü veren hisselerde getiri nasıl artırılır?  

Akaryakıt fiyatları yarından itibaren tam bu kadar olacak! Bu sefer indirim müjdesi geldi!


Geri Dön