Kent Haberleri

Prefabrik ev fiyatları belli oldu! 2+1, 3+1, 55, 59, 79 ve 81 metrekare evler ne kadar?

1+1, 2+1, ve 3+1 seçenekleriyle uygun fiyatlarla satışa çıkan satılık evler pek çok kişinin dikkatini çekiyor. 339 bin TL'den başlayan ve her bütçeye hitap eden fiyatlarla satışa çıkıyor çıkıyor. İşte güncel 2+1, 3+1, 55 m2, 59 m2, 79, 81 metrekare prefabrik ev fiyatları...

Prefabrik evler, hızlı montajları ve uygun maliyetleri sebebiyle günümüzde sıklıkla tercih edilen bir konut seçeneği olarak öne çıkıyor. 1+1 stüdyo dairelerden, 2+1 ve 3+1 aile konutlarına kadar pek çok farklı boyutta prefabrik ev seçeneği bulunuyor.

PREFABRİK VE AHŞAP EVLERİN TERCİH EDİLME SEBEPLERİ

Bu tercihlerin arkasındaki sebeplerin bazıları şunlar:

Kolay Taşınabilirlik: Prefabrik evler, ihtiyaç halinde kolay bir şekilde sökülüp taşınabilir. Bu, toprak sahiplerinin arazilerini veya yaşam bölgelerini değiştirme imkânı sağlıyor.

İmara Gerek Duymama: Prefabrik evler, genel olarak imara tabi olmayan yapılardır. Bu da inşaat izinleri ve prosedürleriyle uğraşmayı zorunlu kılmıyor.

Çeşitli Tasarım Seçenekleri: Prefabrik evler, pek çok çeşit tasarım ve boyutta mevcuttur. İsteklere ve ihtiyaçlara uygun olarak opsiyonlar sunuluyor.

Daha Uygun Maliyetler: Geleneksel yapılara göre prefabrik evler genel olarak daha uygun maliyetlidir. Bu durum, tasarruf sağlama potansiyeli sunuyor.

FİYATLAR DEĞİŞEBİLİR

Prefabrik evlerin fiyatları, büyüklükleri, oda sayıları ve kullanılan malzemelere göre farklılık gösterebiliyor. Yani fiyatlar artabiliyor veya azalabiliyor.

Prefabrik ev satın almayı düşünenler, sıfır ev satış sitelerini inceleyebilir ya da prefabrik ev satışı yapan firmalarla görüşerek ayrıntılı bilgi alabilirler.

Aynı zamanda, ikinci el prefabrik ev satışlarına da göz atarak uygun fiyatlı seçeneklere ulaşabilirler.

KAMPANYALI PREFABRİK EV FİYATLARI ÖRNEKLERİ

Örnek kampanyalı prefabrik ev fiyatları şu şekilde olabilir:

Not: Bu fiyatlar örnek teşkil ediyor. Güncel fiyatlarla ilgili ilgili satış sitelerini öneriliyor.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Süte dev zam geldi! Artış zincir marketlere yansımaya başladı! BİM, ŞOK, Migros, A101...