05 / 05 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için yeni bir deprem uyarısını dile getirdi. Görür, deprem beklediği bölgeleri ve illeri de tek tek sıralayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 



Kahramanmaraş merkezli depremler konusunda defalarca uyarılar yaptıklarını vurgulayan deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, açıklamasında "Salt bilimsel yorum yapıyoruz. Zarar sadece yıkım değil. Bu zararı eski duruma getirmek gerekecek" ifadelerine yer vererek, depremle ilgilendikleri kentin bileşenleri olarak yapı stokuna özen gösterilmesi gerektiğini aktardı. 

"Bizim uyarılarımız geneldir. Değişmiyor. Depremin geleceğini yıllarca söyledik, ağzımızda tüy bitti" diyen Görür, kendilerini sağır sultanın bile duyduğunun altını çizdi. 

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası na dikkat! 

Prof. Görür, Kahramanmaraş Depremi’nin etkisiyle Bingöl Karlıova bölgesinde riskin yükseldiğine vurgu yaparak, yine bu depremin stres transferi sebebiyle  Adana  bölgesinde de hareketlenmeler olabileceğine dikkat çekti. 

Naci Görür, deprem beklediği yerleri şu şekilde sıraladı: 

Marmara, Erzincan, Bingöl – Karlıova, genel olarak Ege Bölgesi, İzmir– Antalya arası kıyı bölgeleri. Kayseri–Sivas–Erzincan’ın doğusu– Malatya’nın kuzeyi. 

Görür, İstanbul'da özellikle Avrupa Yakası'nı işaret ederek, kıyılardan 10 kilometre içeride kalan alanlarda depremin şiddetli hissedileceğine vurgu yapıyor. 

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları


Geri Dön