10 / 05 / 2024

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...



Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ise Prof. Dr. Naci Görür, “Malatya’lı komşularımla dertleşme” başlığıyla da bir başka açıklamada bulundu. 

Söz konusu açıklamasında, Malatya'da sık sık deprem meydana gelmesinin normal olduğunun altını çizen Prof. Dr. Naci Görür, "Çoğu arkadaşlar yazıyor ‘Hocam, Malatya sürekli sarsılıyor’ diye. Bakıyorum bahsettikleri 2-3’lük depremler" dedi ve bunların normal olduğunu söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

"Malatya çevresinde enerji büyük ölçüde boşaldı" ifadelerine de yer veren Naci Görür, DAF üzerinde büyük depremler beklemediklerinin altını çizdi. "Sadece Malatya’nın K ve KB’daki Malatya Fayı yöresinde dikkatli olmak lazım" diye konuşan Görür, bu son depremlerin oraya stres transfet etmiş olabileceğini söyleyerek, bunun da net olarak bilmediklerini dile getirdi. 

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!


Geri Dön