11 / 05 / 2024

Prof.Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması: İstanbul'un üçte biri göçük altında kalabilir!

Prof.Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması: İstanbul'un üçte biri göçük altında kalabilir!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. Prof.Dr. Naci Görür'den korkutan bir son dakika açıklaması geldi. İşte Görür'ün o açıklamaları...



"Marmara depremi olduğu takdirde Marmara bölgesi ekonominin çarkları durur. Marmara bölgesi diz üstü çöker" açıklamasında bulunan Naci Görür, olası Marmara depreminin sonuçlarına karşı uyardı ve önlem alınmaması halinde İstanbul nüfusunun üçte birinin göçük altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna vurgu yaptı. 

Açıklamasında "Marmara bölgesi diz üstü çökerse Türkiye durur nefesi kesilir. Çünkü Türkiye'nin ekonomi, ticaret ve üretim özelliklerinin can damarı Marmara bölgesidir" ifadelerine yer veren Prof. Dr. Görür, Türkiye'nin o zaman duraklayacağını, ekonomik bağımsızlığını kaybedeceğini dile getirdi. 

Prof.Dr. Naci Görür den korkutan Marmara depremi açıklaması: İstanbul un üçte biri göçük altında kalabilir!

Naci Görür, şehirlerin hızla depreme dirençli hale getirilmesi amacıyla adımların atılması gerektiğinin altını çizdi ve "Eğer bu ülkenin insanları bu topraklarda ebediyyen yaşayacaklarsa depremde yıkılmayacak ayakta duracak" ifadelerine yer verdi. 

Görür, açıklamasını, bir dakikada onbinlerce insanın kaybedilmeyeceği yerleşim alanlarının oluşturulmak zorunda olduğuna dikkat çekerek sonlandırdı. 

AFAD tek tek açıkladı: O ilin iki ilçesinde deprem alarmı! 7.9 büyüklüğünde...

Fahiş kira artışlarına karşı yeni formül geliyor!

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları yeniden yükseldi! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Bir bir açıklandı! 

TOKİ, 2002'den bu yana tam 1 milyon 200 bin konut üretti!


Geri Dön