02 / 05 / 2024

Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 13 bin 999 TL! Özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 13 bin 999 TL! Özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı no frost dondurma teknolojisi ile işlem görüyor. Peki ExtraFresh özelliği ne işe yarıyor? 



 Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 13 bin 999 TL! Özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi
Profilo Buzdolabı'nda No Frost dondurma teknolojisi yer alıyor. Bu teknolojisi sayesinde soğuk hava üfleme tekniği ile dondurma işlemi gerçekleşiyor. Bu teknolojinin sunduğu üfleme tekniği ile koku oluşumu engelleniyor. Gelişmiş donanımı sayesi tüm yiyeceklerin eşit bir şekilde dondurulması sağlanıyor.

Özellikle kalabalık aileler için yiyeceklerinin uzun süre taze kalması önemlidir. Kolaylıkla ayarlanabilen nem kontrol mekanizmasıyla ExtraFresh çekmecesi sebze ve meyvelerinizi uzun süre taze tutarak yiyeceklerin besin değerlerinin ve vitaminlerinin düşmesini engeller. Buzdolabındaki nem ve sıcaklık oranının sabit tutulması No Frost teknolojisi ile gerçekleşir. Bu teknoloji besinleri daha geç bozulmasını sağlarken aynı zamanda cihazın önrünü uzatır.

Tıka basa doldurulan derin dondurcuda ürün paketlerini görüp bulmak bazen zorlaşır.  Dondurucunuzun içini eşit şekilde aydınlatan Profilo buzdolabı derin dondurucu kısmındaki Led Aydınlatması özelliği karanlıkta dahi aradığınızı bulmanıza yardımcı olur. Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın sahip olduğu ayarlanabilir raflar kalabalık aileler için kullanışlıdır. Ayarlanabilir Cam Raf Sistemi sayesinde daha geniş veya daha kısa boyutlu yiyeceklerin sığması için rafları istediğiniz yükseklikte ayarlayabilirsiniz.

Buzdolabınızdaki bazı yiyecekler hoş olmayan kokulara oluşturur. AirFresh Filtresi, kötü kokuları anında emerek yiyeceklerden buzdolabınıza yayılan kokuları yok ederek diğer yiyecekleri korur. Bu teknoloji hiç filtre değişikliği gerektirmediği için de ekstra kolaylık sunar. Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı, gelecek nesillere katkılarda bulunan güçlü motor özelliği sunan yüksek soğutma özelliği gösterir.

Peki Profilo alttan donduruculu buzdolabı kaç saatlik koruma sağlıyor?  Cihaz hangi enerji sınıfında çalışıyor? 
 


Geri Dön