04 / 05 / 2024

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

Profilo, kavurucu sıcaklıkların yaşandığı şu günlerde güzel bir haber verdi ve KSX18XB30N ev tipi klimayı satışa çıkardı. Aynı zamanda, bu klimanın detayları ve teknik özellikleri de belli oldu.



Klimaya resmen en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde, Profilo’dan bu konuda sevindirici bir adım geldi. KSX18XB30N ev tipi klimayı görücüye çıkaran Profilo, ücretsiz demontaj imkânının da bulunduğunu duyurdu.

3 BOYUTLU HAVA AKIMI İLE İDEAL HAVA DOLAŞIMI

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimasında bulunan 3 Boyutlu Hava Akımı özelliği sayesinde tüm odanın iklimlendirmesi etkin biçimde yapılır. Çok yönlü hava çıkışı, hava akışını bulunduğu yerin her köşesine yönlendirmek amacıyla hem yatay hem de dikey olarak otomatik hareket eder. Bu sayede siz ve sevdikleriniz için ideal hava koşulları sağlanır.

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

RAHATLIK SİZİ TAKİP EDİYOR: TAKİP MODU

Klimanızın uzaktan kumandasında, ortam sıcaklığını algılayan bir sıcaklık sensörü bulunur. Takip Modu ile uzaktan kumandadaki dahili oda sıcaklığı sensörü etkin hale getirilir. Bu sayede, iç mekân klimasındaki sensörün yerini alır. Bu şekilde, tıpkı klima sizi takip ediyormuş gibi oda sıcaklığını uzaktan kumandanın etrafındaki sıcaklığa göre düzenler.

KENDİNİ TEMİZLEME İLE DAHA TEMİZ HAVA

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimasında bulunan Kendini Temizleme özelliği sayesinde, küflenmeyi önlemek amacıyla iç batarya Soğuk veya Kuru moddan sonra kurutulur. Klimanız, zararlı mikroorganizmaların büyümesinin önüne geçerek evinizdeki havayı güvenli bir şekilde solumanızı sağlar.

Peki, Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön