15 / 05 / 2024

Promosyon çılgınlığı devam ediyor! Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor?

Promosyon çılgınlığı devam ediyor! Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor?

Emeklilere, bankaların verdiği promosyon çılgınlığı hala devam ediyor. Peki Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor? İşte detaylar!



VAKIFBANK MÜŞTERİSİ OLMAYANLARDA PROMOSYON ÖDEMESİNDEN YARARLANABİLİR Mİ?

Emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları halinde ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesi alabilirler.

EMEKLİ MAAŞINI VAKIFBANKA TAŞIMAK İÇİN NE YAPILIR?

Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak isteyenler öncelikle en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir buna ek VakıfBank yurtiçi Atm cihazları, VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet aracılığıyla da bu işlemi yapabilirler.

EMEKLİ MAAŞINI VAKIFBANKTAN ALANLAR PROMOSYON ÖDEMESİ ALABİLİR Mİ?

Emeklilerin bir kısmı maaşlarını Vakıfbank’tan almaktadırlar. Bu durumda emekli maaşını Vakıfbank’tan alanlar promosyon ödemesini de aynı bankadan alıp alamayacaklarını merak ediyorlar. Promosyon ödemesi de alınabilir. Halihazırda emekli maaşını Vakıfbank’tan alan müşteriler de 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri durumunda promosyon ödemesinden de faydalanabilirler.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU ÖDENMESİNE BASIL BAŞVURU YAPILIR?

Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine gidilerek müracaat edilebilir bunun yanında VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla promosyon ödemeleri için başvuru yapılabilir.

VAKIFBANKTAN NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ ALINIR?

- 1 aya denk eden emekli maaşı tutarı için;

- 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,

- 1.500 - 2.500.-TL ancak 2.500.-TL dışında olacak şekilde 3 yıl için toplam 625.- TL,

- 2.500.-TL ve üzeri maaş alanlara 3 yıl için toplam 750.- TL

- 3 (üç) yıllık süre içerisinde peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

PROMOSYON ÖDEMESİ ALMAK İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

İşte promosyon ödemelerine dair gerekli koşullar;

- 3 yıl süre ile emekli maaşının aynı bankadan alınması taahhüt edilmektedir. Bu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir, aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir, aylık alanlara ilave promosyon ödemesi de yapılmayacaktır.

Altını olanlar yaşadı! Fiyatlarda patlama meydana gelecek! İşte detaylar!

Bakanlık onaylı ödeme! Başvuran herkes anında 1.474 TL alıyor! İşte detaylar!

Zam zam üstüne! Fiyatlar yarından itibaren değişiyor! Vatandaşlar almak için kuyruk oluşurdu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön