04 / 05 / 2024

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman?

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman?

Promosyon ödemeleri ne zaman bitiyor? Emekli promosyon son başvuru tarihi ne zaman? merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!



PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyanlara 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalar hazırlarken ek ödemelerle ödemeler ile birlikte bu rakam 10 bin TL'ye kadar ulaştı. Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Ağustos 2022 tarihinde sona ereceğini duyurmasından sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını Eylül ayı için güncellenip 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştı. Daha sonra ise Ekim sonuna kadar yeniden bu tarih uzatıldı. Üstelik daha önce emekli promosyonu almış fakat taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan yararlanma imkanlarına sahip olabilirler.

EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR?

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı ile birlikte yakın banka şubesine giderek ya da bankanın internet ve mobil şubesinden e-Devlet şifresiyle banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz. Bankalar maaşında promosyon blokesi bulunanların ise şubeye gitmeleri gerekiyor.

HALKBANK PROMOSYON NE KADAR 2022?

Halkbank promosyon miktarının ne kadar olduğu sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Halkbank 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL verirken, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara, 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alan kişilere de 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapmaktadır.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Emekli maaşını Deniz Banktan 3 yıl süre ile almayı taahhüt eden yani almaya söz veren emekliler 1.750 TL’ye varan nakit promosyon alabilirler.

Aylık 1.500 TL altında maaş alan kişilere 675 TL,

- Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 850 TL,

- 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL almaktadırlar. Bunun yanında bir otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi de yapılmaktadır.

Mirasçılardan biri imza vermezse satış yapılır mı?

Halkbank promosyon ne kadar 2022?

Evi üstüne almak için ne yapmalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön