18 / 05 / 2024

Promosyon süresi ne zaman bitiyor? Promosyon süresi bitti mi? İşte detaylar!

Promosyon süresi ne zaman bitiyor? Promosyon süresi bitti mi? İşte detaylar!

Promosyon süresi ne zaman bitiyor? Sorusu bu aralar bir hayli sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen yanıtlar!



EMEKLİ PROMOSYON SÜRELERİ DEĞİŞTİ!

Banka değiştirmek isteyen milyonlarca emekli için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti ancak bazı bankaların başvuru süresi 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldı.

Daha önce emekli promosyonu almış ama taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan ödemelerinden yararlanabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR 2022

Emekli promosyon veren bankalar milyonlarca vatandaşın dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon olanağı sunuyor. Hal böyleyken banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ

Halkbank, 1.500 TL'den düşük emekli maaşı alan kişilere 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL'den fazla maaş alanlara da 750 TL ödeme yapıyor.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli maaşını 36 ay yani 3 yıl boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ

Ziraat bankası, 1.500 TL'den emekli aylığı alan kişilere 500 TL, 1.500 - 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara da 625 TL, 2.500 TL ve üstünde emekli aylığı alanlara 750 TL tutarında ödeme yapıyor. Ziraat Bankası tarafından 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Başvuru şartı olarak Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur'lu olmak gerekmektedir.

İslam Memiş’ten altın fiyatlarının kaderini belirleyecek açıklama! Dinlemeyen bin pişman!

Kış yaklaşırken doğalgaz fiyatlarındaki son durum ne? Bakan Dönmez beklenen o kritik açıklamayı yaptı!

Yeni ehliyet alacaklar dikkat! Artık ehliyet fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön