23 / 07 / 2024

Bankaların promosyon yarışı bitti mi? Bir banka promosyonu tepe taklak düşürdü

Bankaların promosyon yarışı bitti mi? Bir banka promosyonu tepe taklak düşürdü

Bankalar arasındaki 'emekli maaşını getir, promosyonu al' yarışında sona mı gelindi? Bir banka promosyon kampanyasında değişikliğe gitti ve bir çok emekli maaşı için ödediği promosyon rakamını düşürdü.




Yapı Kredi Bankası, 31 Ekim tarihine kadar emeklilere 7 bin 500 lira maaş promosyonun yanı sıra bir tanıdığını getiren emeklilere de 250 lira ek ödeme yapıyordu. Ancak 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle devreye alınan yeni kampanyada bu  promosyon tarifelerinde düşüşe gidildi.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON UYGULAMASINA GEÇİLDİ

Yapı Kredi Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine bundan sonra kademeli olarak promosyon ödemesi yapacak. Yeni kampanaya göre maaşı 3 bin 499 liraya kadar olanlara 4 bin 200 lira koşulsuz promosyon ödemesi yapılacak. Bu rakam ek fatura taahütünde bulunanlara, kredi kartı ek kartı çıkartanlara 4 bin 700 lira olarak ödenecek. Maaşını taşıyan emeklilerden maaşı 3 bin 500 lira ile 7 bin 499 lira arasında olanlara ise 4 bin 900 koşulsuz nakit promosyon ödenecek, kredi kartı ve fatura taahhüdüyle yapılacak ek ödemelerle bu rakam 5 bin 400 liraya kadar yükselecek

Emekli maaşı 7 bin 500 lira ile 9 bin 999 lira arasında olan emeklilere ise 6 bin 300 lira koşulsuz nakit promosyon ödenirken, emekli maaşı 10 bin ve üstü olanlar ise standart kampanya dahilinde 7 bin lira koşulsuz nakit promosyon alırken, ek olarak fatura taahhüdü ve kredi kart kullanımı ile bu rakamı 7 bin 500 liraya çıkartabilecek.

Yapı Kredi Bankası'nın ardından diğer bankalarının da promosyon kampanyalarında değişikliğe gidip gitmeyeceği ve ödedikleri en yüksek nakit promosyon rakamını düşürüp düşürmeyecekleri merak konusu oldu.

Emekli promosyonunda son dakika! 7 bin 500 TL için son fırsat! Garanti, İş, Akbank, Yapı Kredi...

Ziraat Bankası duyurdu! Promosyonlar o tarihte hesaplara yatacak! Hemen alacaksınız!

Kamu bankaları zam yaptı! Emeklinin yüzü güldü! Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön