18 / 05 / 2024

Promosyon alanlar yaşadı! O baraj geçildi

Promosyon alanlar yaşadı! O baraj geçildi

Kamu çalışanları ve emeklilerin faydalandığı promosyon uygulamalarında tavan miktar 41 bin TL’yi aştı. Bankaların kar paylarından dağıttığı promosyon miktarlarında bir önceki yıla göre yüzde 40 artış oldu. İşte tüm detaylar...



Müşteri kazanma yarışına giren bankalar promosyon sözleşmeleri yapmakta. Kamu bankaları emekliler için miktarı 5 bin TL’ye yükseltirken, kamu çalışanlarına da 41 bin TL’ye varan ödemeler yapılmakta. Çalışanlar tek seferde yüklü miktarda ödeme alabilmekte. Kamu çalışanları bu sevinci yaşarken özel sektör çalışanlarının promosyonlardan faydalanıp faydalanamayacağı merak edilmekte.

PROMOSYONLAR 41 BİN TL’Yİ GEÇTİ
Geçtiğimiz günlerde EGM ile başlayan promosyon furyasına belediyeler ve üniversiteler de katıldı. Promosyon miktarları geçmiş yıllarda yılda bir kez artırılıyordu. Bu yıl maaşlara yapılan yüksek zamlar nedeniyle promosyonlar güncellendi. Özel bankaların emeklilere sunduğu miktar 10 bin TL’ye ulaşırken, kamu çalışanlarında 41 bin TL’ye ulaştı.

EMEKLİ PROMOSYONLARI GÜNCELLENDİ
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kamu bankalarında 3 yıl için ödenen emekli promosyon tutarının 5 bin TL’ye çıkarıldığını duyurdu.

Bankalar ile imzalanacak protokole göre SGK'dan gelir/aylık alan emekli ve hak sahiplerinden gelir/aylıkları;

3.500.-TL’ye kadar olanlara 3.000.-TL,

3.500.-TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500.-TL,

7.500.-TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500.-TL

10.000.-TL’den fazla olanlara 5.000.-TL 3 (üç) yıl için peşin promosyon ödenmesi yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön