03 / 05 / 2024

Prz2023 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Prz2023 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Saraç tarafından kuruldu.



Prz2023 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Saraç tarafından kuruldu.

Prz2023 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 2- -Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 3-İkamet amaçlı binaların inşaatı müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç. METAL 1-Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti. 2- Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç. NAKLİYE 1-Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı gıda, sıvı, kuru yük, vb.gaz ve petrol ürünleri hariç. 2-Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri. OTOMOTİV 1-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının ticareti. 2-Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil 3,5 tondan daha az galericiler dahil. 3-Motorlu kara taşıtlarının parça ve aksesuarlarının toptan ticareti.


Geri Dön