27 / 04 / 2024

PTT 55 bin personel alımı yapacak! Başvurular başladı mı?

PTT 55 bin personel alımı yapacak! Başvurular başladı mı?

Kamuda istihdam edilmek isteyen vatandaşlar yeni personel alım ilanlarını güncel olarak takip ediyorlar. Her dönem olduğu gibi PTT'nin personel alım ilanları da araştırılıyor. PTT 55 bin personel alımı yapacağını duyurmuştu. Peki başvurular başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar... 



PTT'nin bu yıl personel alımı yapıp yapmayacağı merak ediliyor. 55 bin kişinin istihdam edilmesinin beklendiği PTT için başvuruların ne zaman alınmaya başlanacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, PTT personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ne? İşte personel alımına dair tüm merak edilenler.. 

PTT 2022 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Habertürk'te yer alan habere göre; PTT bünyesinde 55 bin kişinin istihdam edileceği duyuruldu. Ancak yeni alımların ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön