23 / 07 / 2024

PTT üzerinden her haneye 4500 TL ödeme! Başvuru için elinizi çabuk tutun, son 3 gün!

PTT üzerinden her haneye 4500 TL ödeme! Başvuru için elinizi çabuk tutun, son 3 gün!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım ödemelerine devam ediyor. Bugün yapılan açıklamaya göre, PTT üzerinden her haneye 4500 TL ödeme yapılacak!




Başvurular, belirlenen şartlar doğrultusunda yapılabilecek ve ödemeler de başvuru sonrasında gerçekleştirilecek. Aile Bakanlığı'nın yürüttüğü destek ödemeleri kapsamında, hane başına verilecek olan 4.500 TL nakdi yardım, PTT üzerinden başvuru yapan hanelere verilecek. Yardımdan faydalanmak isteyenlerin son başvuru tarihi ise 3 gün içinde. PTT üzerinden alınacak yardımlara ilişkin merak edilen detaylar...

PTT üzerinden her haneye 4500 TL ödeme! Başvuru için elinizi çabuk tutun, son 3 gün!

PTT’den hane başına 4500 TL nakit desteği

PTT, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik nakdi yardım programı başlattı. Hane başına TC kimlik numarasına göre 4.500 TL nakdi destek sağlanacak. Programdan yararlanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük ve başvuru şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından PTT üzerinden ödenen Sosyal Yardımlar kapsamında başlatılan Dar Gelirli ve Muhtaç Ailelere Sosyal Yardım Programı, PTT Yardım ödemeleriyle genişletildi. PTT kartı sahibi olanlar hızlı bir şekilde nakdi yardımdan faydalanabilecekken, kartı olmayanlar da kısa sürede PTT kartı sahibi olabilirler.

Karşılıksız bir şekilde PTT tarafından alınabilecek ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan nakdi yardım programı başvuru sürecine dair merak edilenler için haberimizi okumaya devam etmelisiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön