25 / 07 / 2024

PTT'den çalışan ve emeklilere nakit desteği! Tam 50 bin TL veren PTT için şartlar

PTT'den çalışan ve emeklilere nakit desteği! Tam 50 bin TL veren PTT için şartlar

PTT, emekli ve çalışanları sevindirecek bir nakit duyurusu yaptı. Kurum, bugün yaptığı açıklamada, emekli ve çalışanlara 50.000 TL ödeme yapacaklarını duyurdu.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


PTT den çalışan ve emeklilere nakit desteği! Tam 50 bin TL veren PTT için şartlar

PTT ihtiyaç kredisine başvuru nasıl yapılır?

PTT, emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuracak kişilere 50.000 TL'ye kadar kredi imkânı sunmaktadır. Bu kredi seçeneğine hem banka şubeleri hem de cep telefonları üzerinden SMS yoluyla başvurulabilmektedir. Maaş müşterisi olan kişiler için sunulan bu kredi seçeneği, PTT emekli kredisi ve sigortalı olarak çalışan kişilerin bireysel tüketici kredisi kullanabilmeleri için de geçerlidir.

Başvuru yapmak isteyen kişiler, cep telefonlarından PTT yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 30 50 numarasına gönderebilirler. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaklardır. Başvurunuzun sonucu olumlu olduğunda, gişe personeli yardımıyla kimliğinizle birlikte kredi kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

Destekler yağmur gibi yağıyor! Bu şartları taşıyorsan hemen PTT'ye koş... 1.611 TL alacaksın

Aile Bakanlığından peş peşe yeni müjdeler! Bu kişiler nisanda tam 1997 lira alacak! Bu parayı hemen alın!

PTT'den 55 bin kişi personel alımı yapılacak! Dolgun maaşlı işin şartları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön