27 / 04 / 2024

Çalışan ve emeklilere PTT'den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!

Çalışan ve emeklilere PTT'den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!

Ramazan Bayramı’nın da yaklaşmasıyla birlikte nakit ihtiyacına yönelik bir artış söz konusu oldu. Bakanlık dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Bayramı’nda yardımı yapacak. Yardım PTT’den alınacak. İşte tüm detaylar…



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nisan ayı için yeni bir sosyal yardım kampanyası duyurdu. Ramazan Bayramı’nın başlamasıyla artan nakit ihtiyacına yönelik olarak çözüm sunan bakanlık, ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için yardım yapacak. 2500 TL ödenecek.

 Çalışan ve emeklilere PTT den 2500 TL yardım! Tek bir şartı var!

Aile Bakanlığı başvuru sahiplerine 2500 TL verecek

İhtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayında yüzleri gülecek. Bakanlık yapmış olduğu açıklama ile birlikte 2500 TL destek vereceğini duyurdu.

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte destek ödemeleri için haberler yayınlanmaya devam ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara yardım etmek için sosyal yardımlar yayınlıyor. Bu seferde 2500 TL’lik bir yardım desteği verileceği duyuruldu. Bu yardımın alınabilmesi için bazı şartlar belirlendi.

Bakanlık yapmış olduğu duyuru ile birlikte PTT aracılığıyla vatandaşların hesabına 2500 TL yatırılacağını duyurdu. Başvuru şart ve detayları paylaşıldı. İhtiyaç sahipleri, emekliler ve asgari ücret vatandaşlar başvuru formlarına doldurarak 2500 TL’lik desteği alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön