10 / 05 / 2024

PTT'den gençlere müjde! KPSS şartsız binlerce personel alınacak! PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

PTT'den gençlere müjde! KPSS şartsız binlerce personel alınacak! PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

PTT personel alımı ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmadı. Ancak başvuru şartları belli oldu. PTT personel alımı başladı mı?



PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

PTT personel alımı ile ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmadı. Ancak başvuru şartları belli oldu. 

Kişiler gerekli şartlara sahip olması durumunda  kurumların uygulayacağı sınav veya mülakatlara katılım sağlayarak, başarı göstermeleri durumunda belli bir kadroda işe alınacak. Aynı zamanda her sene PTT kendi web sitesi üzerinden ya da konuyla alakalı farklı sitelerinde alım gerçekleştirilecek ersonel sayısı ile vatandaşları bilgilendiriyor. 

PTT den gençlere müjde! KPSS şartsız binlerce personel alınacak! PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

Habertürk'ün aktardığına göre; PTT iş başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin atması gereken ilk adım PTT resmi web sitesinden başvuru alanlarını tercih etmeleri oluyor. 

Başvuru sırasında adaylar, seçecekleri alana göre tek bir seçim yaparken, kazandıkları puanlara göre değerlendirilmeye alınacaklar. 

Diğer taraftan sınava katılmak isteyenler sınav için yatıracakları bir miktar parayı Ziraat Bankası veya PTT web sitesi üzerinden ödeyebiliyor. 

PTT den gençlere müjde! KPSS şartsız binlerce personel alınacak! PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU 2022 

PTT personel alımlarına katılmak isteyen vatandaşlar, PTT'nin kendi web sitesi üzerinden iş başvuru formunu doldurduktan sonra mülakata çağırılıyor. Mülakatın ardından sözlü ve yazılı sınava tabi tutulabiliyor ve sınavların sonuçları dikkate alınarak iş başvuruları onaylanıyor.

Açık olan tüm pozisyonlar ve gerek görülen tüm departmanlara personel alımı gerçekleştiren PTT şirketi, personel alımına ilişkin duyuralarını resmi internet sitesinden gerçekleştiriyor. Aynı zamanda öğrencilere de staj fırsatı sağlayan PTT kargo son duyurularına göre Staj Seferberliği Projesi ile staj başvurularını da onaylıyor. 

Peki PTT personel alımı şartları neelr? İşte PTT personel alımı 2022 şartları...


Geri Dön