29 / 04 / 2024

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.



Rusya'yı demir yumrukla yöneten devlet başkanı Vladimir Putin ve bir süredir birlikte olduğu öne sürülen kız arkadaşı eski jimnastikçi Alina Kabaeva'ya ait olduğu iddia edilen "lüks bir kır evi" ortaya çıktı. 

Rusya'da araştırmacı gazetecilik yapan Dossier Center'ın özel haberinde Putin'in Rusya ile Finlandiya sınırı arasında çok lüks bir kır evinde tatil yaptığı öne sürüldü. 

LÜKS MALZEMELER YER ALIYOR

F5 Haber'de yer alan habere göre; yeri yıllardır gizlenen kır evinin Karelia'daki Ladoga Gölü Ulusal Parkı'nda yer aldığı belirtildi. Lüks kır evinde modern tarzda inşa edilmiş 3 ev, iki helikopter pisti, bir yat limanı ve bir inek çiftliğinin yer aldığı belirtildi. 

YouTube'da yayınlanan ve "Putin'in Gizli Kır Evi" başlığıyla tanıtılan evin içinde lüks malzemeler kullanıldığı kaydedildi. Kır evinin bulunduğu bölgede ayrıca doğal bir şelalenin de olduğu ve bu şelalenin de "çalındığı" öne sürüldü.

Rus gazeteciler, "Başkanın burada tatil yaptığına şüphe yok. Ziyaretleri sırasında buradaki yerel güvenlik ekipleri Rus Federal Koruma Servisi mensupları ile değiştiriliyor ve giriş-çıkışlar kapatılıyor. Buraya girişler sadece havadan değil denizden de yapılabiliyor" dedi. 

Putin in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

HAVA SAVUNMA SİSTEMİYLE KORUNUYOR

Kır evinde ayrıca özel bir hava savunma sisteminin de yer aldığı belirtilirken, Rusya-Ukrayna savaşının başlamasından beri Putin'in bütün konutlarının Pantsir S1 uçaksavar sistem ile korunduğu belirtildi. 

Yerel kaynaklar, Putin'in yılda en az 1 kere burada tatil yaptığını da söylerken, bölgede Putin'in yakın arkadaşı Yuri Kovalçuk'a ait bir otel olduğunu ve Rus milyarder Roman Abramoviç'in de bölgede evi olduğunu dile getirdi.  Newsweek, Putin'in kır evinin Rus bir iş adamına ait bir şirkete ait olduğunu iddia etti.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Geri Dön