17 / 05 / 2024

QNB Finansbank müşterileri acilen bakın! Son dakika müjdesi verildi!

QNB Finansbank müşterileri acilen bakın! Son dakika müjdesi verildi!

QNB Finansbank, yeni bir kampanya duyurdu. Kampanyaya katılan müşteriler, 30 Nisan'a kadar geçerli olacak şekilde 25 gün boyunca para puan kazanma fırsatı elde edecekler. Kampanya detayları şöyle...



QNB Finansbank müşterileri acilen bakın! Son dakika müjdesi verildi!

KAMPANYA KATILIM ŞARLTARI VE AYRINTILARI

QNB Finansbank, özel bir kampanya ile müşterilerine fırsat sunuyor! 1-30 Nisan 2023 tarihleri arasında, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler, her talimat başına 40 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilirler.

Bu kampanyadan yararlanmak için, QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezi, QNB Mobil uygulaması veya Bireysel İnternet Bankacılığı aracılığıyla yeni otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. Ancak unutmayın, kampanya süresi içinde verilen talimatların iptal edilip yeniden verilmesi, ödül kazanmanızı engelleyecektir.

Kredi kartlarıyla ödül kazanmak için verilen talimatın en geç 29 Eylül 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir. Verilen talimatlar 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir. Eğer talimatlar bu tarihten önce iptal edilirse, kazanılan ParaPuan ödülü geri alınacaktır. Kullanılan ParaPuan tutarı, kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

Hesaplardan verilen talimatlar için, ilgili fatura en geç 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenmelidir. Kazanılan ParaPuanlar, CardFinans Nakit kartına 1-10 Haziran 2023 tarihleri arasında yüklenecektir. Kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül ise faturanın ödendiği ayın son iş günü CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

Kampanya, sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Her müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gündür ve bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.

QNB Finansbank, bu kampanya ile müşterilerine daha fazla avantaj sağlamak istiyor. Bu nedenle, kampanya süresi içinde QNB Finansbank'a başvurarak ParaPuan kazanma fırsatını kaçırmamanızı öneririz.

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
23 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!
Dolar bugün ne kadar? 23 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Geri Dön