13 / 05 / 2024

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan QNB Finansbank, bir yandan hediye puan dağıtırken bir yandan da ek taksit imkânı veriyor. QNB Finansbank, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerde yine ek taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya doğrultusunda, CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Kampanya’ya dahil CardFinans Fix ile 06 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihlerinde QNB Finansbank POS’larından 100 TL ve üzeri yapılacak kuyum, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 - 10 arası taksitli harcamalarda, üye işyerinin uyguladığı taksit adedinin yanı sıra, kart hamilinin isteği kapsamında +2 taksitin uygulanacağı öğrenildi.

  • Online yollardan gerçekleştireceğiniz alışverişlerinizde otomatik olarak +2 taksitin uygulanacağı ifade edildi.

 QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

  • Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Kampanya kapsamında yer almayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil olmayacağı aktarıldı. 

  • CardFinans Fix “Artı Kampanya” ücreti vergi dahil aylık 10 TL olduğu bildirildi. Aynı zamand,a her ay CardFinans Fix'den tahsil edileceği paylaşıldı. Artı Kampanya'ya dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabileceği ve bunun yanı sıra, üyelik esnasında gerekli şartların ayrıca iletileceği kaydedildi.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve otogaz alacaklara müjde! Akaryakıta bu sefer dev indirim geliyor! Müjde resmen verildi!

2000-2008-2012 sonrası sigortalı olanlara son dakika kademeli emeklilik müjdesi! Detaylar tek tek belli oldu!

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!


Geri Dön