22 / 05 / 2024

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!



Dolar kuru, piyasalarda tedirginliğe sebep olurken ekonomist Selçuk Geçer'den kritik bir uyarı geldi. 'Dolar ne kadar yükselecek?' sorusuna yanıt veren Selçuk Geçer, elinde dolar olanlara uyarıda bulundu. Dolara dair rakamı duyan kişiler, döviz bürolarına koşuyor.

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ GELDİ!

Yaptığı dolar tahminleri ile sık sık gündemi meşgul eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimler öncesi dolar kuru ile ilgili kritik uyarılarda bulundu. Merkez Bankası'nın faiz arttırma kararı ile birlikte ve ABD'den gelen iflas açıklamaları da dolarda yükselişe neden olurken dolar alacak yatırımcılar son dakika gelişmelerini ilgi ile takip ediyor. Korkutucu tahminleri ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun uçuşa geçeceği tarih hakkında net bir açıklamada bulundu.

DOLARIN AKIBETİ NE OLACAK? DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi?' sorusuna yanıt ararken Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Kimse bunu beklemiyordu. ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol açabileceğine vurgu yapan Geçer, olası bir enflasyonun görülmesi durumunda doların yeniden yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bilgisini paylaştı.

RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROLARINA KOŞUYOR

Doların içinde olduğu bu yükselişine devam edeceğini belirten Selçuk Geçer, dolar kurunun 9 günün ardından 3 ile 5 TL aralığında bir artış meydana gelebileceğini ifade etti. Ama tahminlerin en iyi senaryo durumunda gerçekleşeceğinin altını çizdi. ABD enflasyona dair de bir frenleme yapmaması halinde ise dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön