28 / 04 / 2024

Rakamlar değişti! Yapı kredi bugün duyurdu! Emekli promosyonunda çılgın rakam

Rakamlar değişti! Yapı kredi bugün duyurdu! Emekli promosyonunda çılgın rakam

Yapı Kredi'den emekli promosyon rakamları bugün yeniden güncellendi.. İşte Yapı Kredi'nin Eylül ayı emekli promosyon rakamları...



Emekli promosyon rakamlarında Eylül'de ilk haber Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. Milyonlarca emekli vatandaşın yakından takip ettiği konuların başında gelen emekli promosyon kampanyaları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Emekli promosyon rakamlarına olan ilgi bankalar arasında da ciddi bir rekabet ortamının oluşmasına sebep olurken, Yapı Kredi emekli promosyon rakamını güncellediğini duyurdu. İşte Yapı Kredi'nin güncel promosyon kampanyasının detayları...

9.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası

Yapı Kredi, emekli promosyon rakamlarında büyük bir güncelleme yaparak emekli müşterileri için cazip fırsatlar sunuyor. Yapı Kredi'nin güncellediği emekli promosyon kampanyası, emekli vatandaşlar arasında büyük ilgi görmeye başladı.

1 Eylül 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşteriler, 9.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanabilecekler. Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra, aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olanlar için 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlar için 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlar için 6.750 TL ve 10.000 TL üzerinde gelire sahip olanlar için 7.500 TL nakit promosyon ödenecek.

Ayrıca, Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldıkları ayı takip eden ayın başından itibaren 0 faizle 2.000 TL'ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabilecekler. Bu kampanyadan yararlanmak için nakit promosyon ödemesinin alındığı ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekiyor.

Ayrıca, 1 Eylül 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi'den ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kartları ile promosyon başvuru tarihini takip eden 2 ay içinde toplamda 500 TL harcama yapan müşteriler, ek 1000 TL nakit promosyon kazanacaklar. Bu ödeme, emekli maaş hesaplarına yapılacak ve ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içinde gerçekleşecek.

Son olarak, kampanya döneminde Ek Ödül Taahhütnamesi'ni imzalayan müşteriler, 30 Haziran 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında minimum 25.000 TL değerinde bireysel ihtiyaç kredisi kullanımında ek 500 TL nakit promosyon kazanacaklar. Bu ödeme de emekli maaş hesaplarına yapılacak ve ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda Ekim ayı içinde gerçekleşecek.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.yapikredi.com.tr/

 

Bir ilde daha toplu taşımaya zam geldi! İşte yeni fiyat tarifesi

İslam Memiş uyardı: Elimde para olsa hemen alırdım

Servis ücretlerine bir zam daha geliyor: Yüzde 60'ın ardından yeni zam yolda


Geri Dön