29 / 04 / 2024

Ramazan Altunöz: 5 katlı kaçak yapıya 5 daire verilmez!

Ramazan Altunöz: 5 katlı kaçak yapıya 5 daire verilmez!

Yıldırım'da uygulanacak 'dev dönüşüm' projesini eleştiren CHP' nin Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ramazan Altunöz, " Vatandaşa sorulmadan, onayı alınmadan kentsel dönüşüm yapıla maz " dedi...



CHP'nin Yıldırım Belediye Başkan aday adayı Ramazan Altunöz, sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini söyledi, daha gerçekçi bir kentsel dönüşüm vaat etti. 


YENİ DÖNEM 


CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan ile birlikte ziyaret eden Ramazan Altunöz, Genel Müdür Salih Demirci ve köşe yazarı Yüksel Baysal'a seçilmesi halinde Yıldırım'da hayata geçirecekleri projeleri anlattı. 


Yıldırım Belediye Başkanlığı yaptığı döneme göre çapaklarından arınmış ve daha donanımlı olduğunu belirten Altunöz, "İnsan odaklı çalışmalar yürüteceğiz. Yıldırım'da kimse yatağa aç girmeyecek. YılKart ve Destek Kart projeleriyle ilçe halkının yaşamını kolaylaştıracağız" dedi. Yıldırım'ın son 10 yılda çok şey kaybettiğini belirten Altunöz, "Keşke çok I başarılı olsalardı ve biz bk I 'hak eden kazansın' diye* I bilseydik. Yediğim herlokftuf jıI mada Yıldırımlılar'ın hakkı fi 9 var ve ben bu borcumu T ödemek için yola çıktım" JV dedi.

 

DÖNÜŞÜMÜ ELEŞTİRDİ 


Çarpık ve kaçak yapılaşmanın yoğun olduğunu Yıldırım'da kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ifade eden CHP Yıldırım Belediye Başkan adayı Altunöz, vatandaş onayı olmadan hiçbir projeye imza atmayacaklarını belirterek, ilçede uygulanmak istenen ve 7 mahalleyi kapsayan 'dev dönüşüm' projesini eleştirdi. Altunöz, "Dünyanın hiçbir yerinde 5 kaçak binaya 5 donanımla daire verilerek kentsel dönüşüm yapılmaz" dedi.


Yeni Dönem


Geri Dön