29 / 04 / 2024

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..



TATİL MERKEZLERİ HAZIRLIK YAPIYOR

Ramazan Bayramında tatilin 9 gün açıklanması halinde tatil merkezleri de ciddi bir gelir elde edecek. Son iki seneyi pandemi şartlarında geçiren insanlar bu sene herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan gönlünce tatil yapmak istiyor. Birçok tatil merkezi Ramazan Bayramı ile başlayacak yaz döneminde yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak. Bayram Tatili açıklamasının Çarşamba günü yapılacak Bakanlar Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Asgari ücrete ikinci zammın miktarı ve tarihi belli oldu! Hükümetten iki farklı açıklama

Enflasyon sonrasında asgari ücret rakamı güncellendi! Bakan asgari ücretle ilgili kriteri açıkladı

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön