15 / 05 / 2024

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

RAMS Global, İstanbul Maslak'taki yükselen yeni projesi Rams Beyond İstanbul için ön satış sürecini başlattı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Rams Beyond İstanbul projesinin lansmanı gerçekleştirilmedi ve bu nedenle proje ile ilgili detaylar tam olarak belli olmadı. Projede ön satış süreci resmen başladı. 

Sözcü Gazetesi'nde geçtiğimiz Ekim'de konuyla ilgili aktarılan detaylarda, Hattat Holding, 3 blokta 380 odalı otel, 90 rezidans, 57 bin 90 metrekare büyüklükte AVM, 578 ofis ve 1400 araçlık otoparktan oluşan bir proje hayata geçiriyordu. 

Rams Beyond İstanbul projesinde ise ofis alanlarına ek olarak uluslararası bir otel markasının da yer alacağı gündeme geldi. 

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

Geçtiğimiz hafta Para Dergisi'nde yer alan bir haberde ise Hattat Holding’in 2003'te ‘İstanbul’un Eyfel Kulesi’ni yapıyoruz’ sloganıyla tanıttığı ve 2005’te inşasına başladığı ‘Diamond of İstanbul’ için, Rams Türkiye ile ortaklığa giderek projeyi tamamlamak için adım attığı ifade edildi. 

Yapılan anlaşmaya göre Rams Beyond İstanbul projesinin, 10 milyar lirayı aşkın bir harcamayla yapılacağı ve 2 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. 

Rams Beyond İstanbul projesi tamamlandığında, 40 kat yüksekliğe ve 200 metre uzunluğa ulaşacak. 

İstanbul Boğazı'nı üç açıdan gören nadir binalardan biri olan projede Michelin yıldızlı restoranlar ve Dream grubunun restoranlarından birinin yer alacağı da gündeme geldi. 7 yıldızlı otel için de Accor Grubu ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Web: http://ramsbeyondistanbul.com/

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 


Geri Dön