09 / 05 / 2024

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City nerede sorusunun yanıtı ve Rams City İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...



Rams Global Rams City projesinde kapalı otopark alanları ve sığınak yer alacak. Söz konusu projede toplamda 1.814 kişi yaşaması planlanıyor. 

5+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 dairelerin yer alacağı  Rams City projesinde KAKS (Kat Alanı Kat Sayısı) alanları; A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3 ve B4 Blokları için 55.189,50 metrekare şeklinde belirlendi. Blokların yapı yüksekliği ise 58,9 metre.

Rams City nerede? 
Rams City projesinin etrafında konutlar, siteler ve okullar yer bulunuyor. Söz konusu proje alanının 300 metre doğusunda Edirnekapı Şehitlik ve Mezarlığı, 1 kilometre kuzeydoğusunda Eyüpsultan Belediyesi, 2,19 kilometre doğusunda Haliç, 5 kilometre güneyinde Marmara Denizi ve 270 metre güneybatısında Avrupa Otoyolu bulunuyor. 

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City fiyat listesi
Rams City fiyat listesi henüz açıklanmadı. Rams City fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


UZEL TRAKTÖR FABRİKASI ARAZİSİNDE YÜKSELECEK

Rams Global Rams City İstanbul projesinin hayata geçirileceği arazide 2012 yılında iflas eden Uzel Traktör Fabrikası bulunuyordu.

Yaklaşık olarak 150 yıllık geçmişiyle dikkat çeken Uzel Makine Sanayi ve Ticarete A.Ş'ye ait fabrikanın arazisi 15 Mayıs 2019 tarihinde icradan satışa çıkarılmıştı.

Söz konusu araziyi de  223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı ve fabrika binası da riskli olduğu gerekçesiyle Eyüpsultan Belediyesi tarafından yıkıldı.

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Web: http://rams-global.com/


Geri Dön