19 / 05 / 2024

Realty World Türkiye Gazişehir ofisi Gaziantep değerlendirmesi!

Realty World Türkiye Gazişehir ofisi Gaziantep değerlendirmesi!

Organize Sanayide Türkiye'nin en önemli şehri olan Gaziantep, Irak, İran, Suriye 'den para akışını alan hemen hemen tek şehir haline gelmiştir .Ayrıca doğu illerinin yuzde 80 göçünü bünyesine kabul eden tek önemli merkez olarak ön plana çıkmıştır...



Realty World Gazişehir Ofis brokerı Ali Ay, “son 2 yıl içerisinde cok önemli ulusal firmaların Gazıantep sehrinde yapmış oldukları yatırımlar gerek yurt içi gerek yurt dışı firmaların Organize Sanayi bölgemizi tercih etmeleri sonucunu oluşturmuştur.İş adamları ve hatta kobi ve küçük esnaflar yatırımlarını ve tasarruflarını  uretım maliyetı bulunmayan, hammaddesi olmayan tek  urun olan  gayrımenkul (arazi,toprak) ile değerlendirmektedirler. Bunun yanısıra 6.Organıze Sanayı Bolgesinin de projelerının onaylanmış olması , Gaziantep'i İskenderun limanına 90 km gibi kısa bir mesafeye dusurup Gazişehrimizi mukemmel bır lıman sehrı halıne getırecektır.” dedi. 


Bunların yanısıra Simpaş A.Ş. nin gerçekleştirmiş olduğu 3500 konutluk Antepia projesi, bulunduğu bolgeye kat kat değer kazandırmıştır. Gaziantep şu anda Türkiye nin gayrımenkul piyasasında  en fazla ilgi goren şehri haline gelmiştir. 





Geri Dön