28 / 04 / 2024

Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çakır tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım' da İstanbul İli, Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Anadolu Caddesi'nde kuruldu.



Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çakır tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Anadolu Caddesi'nde kuruldu. 


Redna İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A) 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya      başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve her türlü binalar ve yapılar, yollar, baraj ve    göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri iktisadi devlet teşekkülleri, kamu   iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 5. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 6. Her türlü kaba ve ince inşaat malzemeleri almak, satmak, ithalat, ihracat ve sair suretle tedarik etmek. 7. Her türlü binaların dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, döşeme, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 8. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında, teknik müşavirlik hizmetleri, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.. 9. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı. Şirket amacını gerçekleştirmek için aşağıda yazılı hususları yapabilir. B 1. Şirket konusu ile ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz, alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. 2. Şirket  gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuki işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir. 3.  Şirket adına banka hesapları açabilir , kredili hesap tesis edebilir ve bu hesaplarla ilgili ipotek kurup ipotek kaldırabilir. 4. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket, işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir



Geri Dön