02 / 05 / 2024

Referans Güneşli ödeme tablosu!

Referans Güneşli ödeme tablosu!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

E-5 Karayolu’na 17 dakika, Tem Otoyolu’nun ise hemen yanı başında hayata geçirilen Referans Güneşli Konutları'nda daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. İşte Referans Güneşli ödeme tablosu...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Referans Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yükseliyor.


Referans Güneşli ödeme tablosu haberimizin devamın bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelere yer veriliyor.


Referans Güneşli satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 161 adet konut ve 32 adet dükkandan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor, 231 metrekarere kadar ulaşıyor.


Spor alanları, yüzme havuzu, fitness, buhar odası, sauna ve çocuk oyun alanı gibi sosyal yaşam alanlarına sahip olan  Referans Güneşli  Konutları'nın satışları devam ediyor. 


Bağcılar Referans Güneşli lokasyon olarak E-5 Karayolu’na 17 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika,Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında, Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Referans Güneşli ödeme tablosu!

- Yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor.

- Yüzde 30 peşinatta, kalan kısım 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor.

- Banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.


Kiler Gayrimenkul Referans Güneşli iletişim 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön