28 / 04 / 2024

Referans Güneşli'de daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Güneşli'de daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Kiler GYO'nun Referans Güneşli projesinde 57 m2 ile 231 m2 arasında değişen l+l'den 4,5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Referans Güneşli, 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Güneşli'de inşasına başlanan Referans Güneşli'de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor. TEM Otoyolu'na ve Basın Ekspres Yolu'na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli, mimarisi ile bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak vasıflandırılıyor. 



İŞ VE FİNANS MERKEZLERİNE YAKIN 

Proje, 30 metrekareden 860 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip mağazalar ile tüm bölge için bir buluşma noktası niteliği taşıyacak meydanı ile renkli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Lokasyonuyla dikkat çeken Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafe yer alıyor. Diğer yandan  Kiler GYO   Referans Güneşli  projesinin yanı sıra istanbul Bakırköy'de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde de teslimleri tamamladı. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön