30 / 04 / 2024

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Daire fiyatlarının 187 bin TL'den başlangıç gösterdiği Referans Güneşli projesinde yer alan daire seçenekleri için 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.



Kiler GYO’nun merakla beklenen projesi Referans Güneşli, 187 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Güneşli’de inşasına başlanan Referans Güneşli’de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor.


Yüzde 1 KDV avantajına da sahip projenin lansman dönemine özel ödeme seçenekleri; 


Peşin ve banka kredili alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim imkanı 

Sadece yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme imkânı

Sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı 

Projede Yapı Kredi Bankası ve Türkiye Finans Katılım Bankaları ile çalışılıyor.


Güneşli – Bağcılar hattında yükselecek  Referans Güneşli  projesinde toplam 193 bağımsız bölüm yer alıyor. Konutların alanları 57 metrekareden başlıyor ve 231 metrekareye kadar yükseliyor. 


1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu projede her daireye kapalı otopark ve 1 oda 1 salon daireler hariç depo tahsis ediliyor. 


TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli'de 30 metrekareden 860 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip mağazalar da bulunuyor. 


Projede; kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal ve sportif olanaklar bulunuyor. 


Ayrıca proje kapsamında yatılı misafirler, Site Yönetimi tarafından ücretlendirilen 1+0 misafir suit’lerinde konforlu bir şekilde ağırlanıyor ve kaldıkları süre içinde site sakinleri ile birlikte aynı sosyal ayrıcalıklardan fayadalanabiliyorlar.


Tel : 444 5 111

Web: www.referansgunesli.com.tr



projeye sor



Geri Dön