30 / 04 / 2024

Refik Yılmaz: Gemlik sahillerin imajını düzelteceğiz!

Refik Yılmaz: Gemlik sahillerin imajını düzelteceğiz!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik sahillerinde turizmi geliştirmek için imaj çalışmalarına daha çok önem vereceklerini dile getirdi.Yılmaz, bürokrat ve teknik yöneticileri ile sahil şeridinde incelemelerde bulundu.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik sahillerinde turizmi geliştirmek için imaj çalışmalarına daha çok önem vereceklerini dile getirdi.


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bürokrat ve teknik yöneticileri ile sahil şeridinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinledi. 


Kumla'da doğalgaz ile ilgili çalışmaların 2 ay sonra başlayacağını belirten Yılmaz, doğalgazın kullanımı ile birlikte Kumla'da sürekli yaşayan nüfusun artacağını söyledi. 38 kilometre uzunluğundaki sahil şeridinin önemine değinen Yılmaz, bölgede öncelikli hedeflerinin turizmin geliştirilmesi olduğunu anlattı. 


3 ARITMA TESİSİ... 


Turizmi geliştirmek için imaj çalışmalarına daha çok önem vereceklerini bildiren Yılmaz, 2015 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği 3 arıtma tesisinin hizmete gireceğini kaydetti. Arıtma tesislerinin devreye girmesi ile bölgelere göre orta ve iyi arasında değişen deniz suyu kalitesinin iyi seviyesine çıkacağını vurguladı. 


Yat limanının bölgenin en önemli eksiği olduğunu belirten Yılmaz, gerekli çalışmalara başladıklarını görev süresi bitmeden yat limanını hizmete açmayı hedeflediğini dile getirdi. Gemlik sahillerine sadece Bursa'dan değil, Türkiye ve dünyanın bir çok kentinden turistlerin geldiğini söyleyen Yılmaz, Gemlik sahillerinin turizm cenneti olması yönünde çaba içerisinde olacağını sözlerine ekledi.  


Olay Bursa 


Geri Dön