07 / 05 / 2024

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Regal 7 Mart 2023 fiyat listesi

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Regal 7 Mart 2023 fiyat listesi

Regal BM 521 Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 5 farklı yıkama programı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile ev hanımlarının tercihi oluyor. 



Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi nde efsane indirim kampanyası! İşte Regal 7 Mart 2023 fiyat listesi
Bulaşık makinesinden memnun olmayanlar için Regal BM 521 Bulaşık Makinesi, hijyenik bulaşıklar  ortaya koyar. Tabak, bardak, çatal ve kaşık gibi birçok farklı mutfak gerecinin yerleştirildiği özel bölümleri kullanım kolaylığı sunar.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Regal BM 521 Bulaşık Makinesi; 60 cm genişliği, 60 cm derinliği ve 85 cm yüksekliği ile 13 kişilik kapasiteye kadar 9 lt su harcayarak bulaşık yıkar. 
  • Bulaşık makinesinin sahip olduğu katlanabilir teller sayesinde, dilediğiniz zaman boyutu büyük olan bulaşıklarınıza alan açabilirsiniz. Katlanır teller farklı şekil ve boyutlardaki bulaşıklarınızı makinenize kolaylıkla yerleştirmenize yardımcı olur.
  • Su tasarrufunda fark yaratan Aquazone sayesinde, Regal Bulaşık Makineleri tek seferde 9 lt su ile bütün bulaşıklar yıkanır.
  • Doluyken ayarlanabilir üst sepet özelliğiyle, bulaşık makineniz doluyken bile sonradan yerleştirmek istediğiniz uzun şişe ve bardaklarınızı üst sepeti boşaltmadan, sadece yerini değiştirerek yerleştirebilir elde yıkama zahmetinden kurtulabilirsiniz.
  • Hassas Yıkama programı ile 40°C’de gönül rahatlığı ile makinede yıkama yapabilirsiniz. Sadece 30 dakikada bulaşıklarınız tertemiz olur. Bulaşıklarınızı yıkamak istiyorsanız ancak yeterli zamanınız yoksa bu programı kullanabilirsiniz.
  • Az bulaşığınız var ise bulaşık makinenizin dolmasını beklemenize gerek kalmaz. Günlük bulaşıklarınızı elektrik ve sudan tasarruf ederek yıkayabilirsiniz.

Peki Regal bulaşık makinesinin fonksiyonları ve programları nelerdir? 
 


Geri Dön