02 / 05 / 2024

Regal Tv'lerde futbolseverlere özel kampanya! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Regal Tv'lerde futbolseverlere özel kampanya! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgisini çeken Regal’de Futbolseverlere özel televizyon kampanyası yapıldı. İşte Regal televizyon modelleri ve 16 Aralık 2022 fiyat listesi...



Türkiye'de artan döviz kurundan, televizyon fiyatları da nasibini aldı. Fiyatları zamlanan televizyon fiyatları nedeniyle vatandaşlar, en uygun fiyatları ve  kampanyaları takip etmeye başladı.

Uygun fiyatları, kalitesi ve şık tasarımı ile Regal televizyonlar, pek çok insanın dikkatini çekmeyi başardı. Regal Futbol çoşkusuna özel kampayası ile futbolsevelere keyifli maç izleme fırsatı sunuyor.

DLNA Teknolojisi ile artık cep telefonu, tablet veya bilgisayarınızdan Regal televizyonunuza dosya göndermeniz artık çok kolay. Regal Smart TV’ler DLNA teknolojisi ile herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç olmaksızın aynı internet ağı üzerindeki akıllı cihazlardan resim, müzik ve film oynatma imkanı sunuyor.

Regal Tv lerde futbolseverlere özel kampanya! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgisini çeken Regal’de Futbolseverlere özel televizyon kampanyası yapıldı. İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön