08 / 05 / 2024

Regus Kavacık Smart Plaza açılıyor!

Regus Kavacık Smart Plaza açılıyor!

Smart Plaza iş merkezi İstanbul 'un Asya (Anadolu) yakasında Trans - Avrupa otoyolunun yakınındaki bu genişleyen ticaret bölgesi şehri ikiye ayıran Boğaziçi'nden birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor...





İstanbul Smart Plaza iş merkezi havalı tepe şekli ve renkli yeşil camları ile akıllıca tasarlanmış bir binada bulunuyor.


İstanbul Smart Plaza iş merkezi havalı tepe şekli ve renkli yeşil camları ile akıllıca tasarlanmış bir binada bulunmaktadır. Kavacık aynı zamanda, bulunduğu yerin Avrupa ve Asya arasında geçit olmasını sağlayan Türkiye'nin Marmara Bölgesi'ndeki merkezi konumu sayesinde ticari işletmeler için akıllıca bir seçim. 


İstanbul'un Asya (Anadolu) yakasında Trans-Avrupa otoyolunun yakınındaki bu genişleyen ticaret bölgesi şehri ikiye ayıran Boğaziçi'nden birkaç dakika uzaklıkta. Bu konumuyla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yoluyla uygun ve stratejik bir şekilde Avrupa yakasına yakındır. Başlıca sektörleri bankacılık ve turizm (İstanbul Park Formula 1 yarış pisti merkezden 20 dakika uzaklıktadır) ile İstanbul önemli bir ticaret şehridir. İstanbul'un iki havaalanı da - Atatürk ve Sabiha Gökçen - merkeze eşit mesafede yer alıyor.




Geri Dön